ჟულიენი ზღვის ნობათი

ჟულიენი ზღვის ნობათი

ზაპეკანკა 0 ბოლო განახლება: Dec 24, 2025 შექმნილია: Dec 24, 2025
ჟულიენი ზღვის ნობათი
  • პორცია: 1 ადამიანი
  • მომზადება: 20 წუთი
  • დამზადება: 40 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

რჩევა:

კრევეტების ბულიონის გამოყენება სოუსში კერძს ზღვის პროდუქტების ძალიან მძაფრ და სასიამოვნო არომატს შესძენს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრევეტები მოხარშეთ და გაასუფთავეთ.
  2. სოკო გარეცხეთ და ხახვთან ერთად მოშუშეთ (შეწვით).
  3. ერთმანეთში აურიეთ მოხარშული ბრინჯი, კრევეტები და ხახვთან ერთად შემწვარი სოკო.
  4. დაამატეთ მდუღარე წყალში ნათუთქი (დამდუღრული) ნიახური და მიღებული მასა გადაანაწილეთ პორციულ კოკოტნიცებში (სპეციალურ პატარა ფორმებში).
  5. ტაფაზე კარაქში მოშუშეთ ფქვილი, დაამატეთ ნაღები და ცოტაოდენი ის თბილი ბულიონი, რომელშიც კრევეტები იხარშებოდა. ხარშეთ სოუსი დაბალ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.
  6. ფორმებს მოასხით მომზადებული სოუსი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, მწვანილი და გამოაცხვეთ ღუმელში (სანამ ოქროსფრად არ დაიბრაწება).

ჟულიენი ზღვის ნობათი



  • პორცია: 1 ადამიანი
  • მომზადება: 20 წუთი
  • დამზადება: 40 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

რჩევა:

კრევეტების ბულიონის გამოყენება სოუსში კერძს ზღვის პროდუქტების ძალიან მძაფრ და სასიამოვნო არომატს შესძენს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრევეტები მოხარშეთ და გაასუფთავეთ.
  2. სოკო გარეცხეთ და ხახვთან ერთად მოშუშეთ (შეწვით).
  3. ერთმანეთში აურიეთ მოხარშული ბრინჯი, კრევეტები და ხახვთან ერთად შემწვარი სოკო.
  4. დაამატეთ მდუღარე წყალში ნათუთქი (დამდუღრული) ნიახური და მიღებული მასა გადაანაწილეთ პორციულ კოკოტნიცებში (სპეციალურ პატარა ფორმებში).
  5. ტაფაზე კარაქში მოშუშეთ ფქვილი, დაამატეთ ნაღები და ცოტაოდენი ის თბილი ბულიონი, რომელშიც კრევეტები იხარშებოდა. ხარშეთ სოუსი დაბალ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ არ გასქელდება.
  6. ფორმებს მოასხით მომზადებული სოუსი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, მწვანილი და გამოაცხვეთ ღუმელში (სანამ ოქროსფრად არ დაიბრაწება).

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.