აზიური ატრია ბოსტნეულით და სოუსით

აზიური ატრია ბოსტნეულით და სოუსით

მაკარონი 0 ბოლო განახლება: Dec 24, 2025 შექმნილია: Dec 24, 2025
აზიური ატრია ბოსტნეულით და სოუსით
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

მიირთვით ცხელი, ზემოდან მოაყარეთ სეზამის მარცვლები და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.

რჩევა: თუ გსურთ კერძი უფრო ცხარე იყოს, დაამატეთ წითელი წიწაკის (ჩილის) ფანტელები სოუსთან ერთად.

ეს კერძი მათთვისაა, ვისაც სისწრაფე და ნამდვილი, ცოცხალი გემოები უყვარს. აქ მთავარია ტემპი და ინგრედიენტების სწორი თანმიმდევრობა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. შეწვით ხორცი: ძალიან ცხელ ტაფაზე (იდეალურია ვოკი) სწრაფად შეწვით თხლად დაჭრილი ხორცი, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
  2. დაამატეთ ბოსტნეული: ჩაყარეთ სტაფილო, წიწაკა და სხვა ბოსტნეული. შუშეთ მაღალ ცეცხლზე მხოლოდ 3-4 წუთი, რომ ბოსტნეული ხრაშუნა დარჩეს.
  3. არომატები: დაამატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და გახეხილი ჯანჯაფილი. აურიეთ 30 წამი.
  4. გაერთიანება: ჩაამატეთ მოხარშული ატრია ტაფაში და მოასხით წინასწარ შერეული სოუსი.
  5. დასკვნა: ყველაფერი ერთად აურიეთ მაღალ ცეცხლზე 1-2 წუთით, რომ ატრიამ სოუსი შეიწოვოს.

აზიური ატრია ბოსტნეულით და სოუსით



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: საშუალო

მიირთვით ცხელი, ზემოდან მოაყარეთ სეზამის მარცვლები და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.

რჩევა: თუ გსურთ კერძი უფრო ცხარე იყოს, დაამატეთ წითელი წიწაკის (ჩილის) ფანტელები სოუსთან ერთად.

ეს კერძი მათთვისაა, ვისაც სისწრაფე და ნამდვილი, ცოცხალი გემოები უყვარს. აქ მთავარია ტემპი და ინგრედიენტების სწორი თანმიმდევრობა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. შეწვით ხორცი: ძალიან ცხელ ტაფაზე (იდეალურია ვოკი) სწრაფად შეწვით თხლად დაჭრილი ხორცი, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
  2. დაამატეთ ბოსტნეული: ჩაყარეთ სტაფილო, წიწაკა და სხვა ბოსტნეული. შუშეთ მაღალ ცეცხლზე მხოლოდ 3-4 წუთი, რომ ბოსტნეული ხრაშუნა დარჩეს.
  3. არომატები: დაამატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და გახეხილი ჯანჯაფილი. აურიეთ 30 წამი.
  4. გაერთიანება: ჩაამატეთ მოხარშული ატრია ტაფაში და მოასხით წინასწარ შერეული სოუსი.
  5. დასკვნა: ყველაფერი ერთად აურიეთ მაღალ ცეცხლზე 1-2 წუთით, რომ ატრიამ სოუსი შეიწოვოს.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.