ჟულიენი მიდიებითა და კრევეტებით — მომზადების მხრივ მარტივი, თუმცა დახვეწილი კერძია, რომელიც აუცილებლად მოეწონება ზღვის პროდუქტების ყველა მოყვარულს. თუკი მსგავსი არაფერი მოგიმზადებიათ, ეს რეცეპტი აუცილებლად ჩაინიშნეთ.
აღსანიშნავია, რომ ეს საუზმეული დიდ ფინანსურ ხარჯებს არ მოითხოვს, მიუხედავად იმისა, რომ მისი მთავარი ინგრედიენტები „ყოველდღიური“ პროდუქტების კატეგორიას არ მიეკუთვნება. თამამად შეიძინეთ გაყინული მიდიის რბილობი და საშუალო ზომის კრევეტები — მსგავსი რამ თავს დროდადრო ნამდვილად შეგიძლიათ უფლოთ. და ბოლოს, გახსოვდეთ, რომ კერძის ხარისხზე დიდ გავლენას ახდენს ჭურჭელი, რომელშიც ის ცხვება. სწორედ კოკოტნიცები იძლევა საშუალებას, მივაღწიოთ ჟულიენის იდეალურ კონსისტენციასა და მადისაღმძვრელ გარეგნობას.
რჩევა:
მიდიების ჟულიენი შეგიძლიათ მხოლოდ ნაღებითაც მოამზადოთ, არაჟნის დამატების გარეშე. ამ შემთხვევაში კერძის გემოს დააკლდება მსუბუქი სიმჟავე, თუმცა მაინც ძალიან გემრიელი და წარმატებული გამოვა.
ზოგჯერ მიდიების ჟულიენში მსუბუქად მოხრაკულ ხახვსაც ამატებენ. ასეთ შემთხვევაში, უმჯობესია გამოიყენოთ არა ჩვეულებრივი თავი ხახვი, რომელსაც საკმაოდ მკვეთრი გემო აქვს, არამედ თეთრი ხახვი, შალოტი ან პრასი.
ჟულიენი მიდიებითა და კრევეტებით — მომზადების მხრივ მარტივი, თუმცა დახვეწილი კერძია, რომელიც აუცილებლად მოეწონება ზღვის პროდუქტების ყველა მოყვარულს. თუკი მსგავსი არაფერი მოგიმზადებიათ, ეს რეცეპტი აუცილებლად ჩაინიშნეთ.
აღსანიშნავია, რომ ეს საუზმეული დიდ ფინანსურ ხარჯებს არ მოითხოვს, მიუხედავად იმისა, რომ მისი მთავარი ინგრედიენტები „ყოველდღიური“ პროდუქტების კატეგორიას არ მიეკუთვნება. თამამად შეიძინეთ გაყინული მიდიის რბილობი და საშუალო ზომის კრევეტები — მსგავსი რამ თავს დროდადრო ნამდვილად შეგიძლიათ უფლოთ. და ბოლოს, გახსოვდეთ, რომ კერძის ხარისხზე დიდ გავლენას ახდენს ჭურჭელი, რომელშიც ის ცხვება. სწორედ კოკოტნიცები იძლევა საშუალებას, მივაღწიოთ ჟულიენის იდეალურ კონსისტენციასა და მადისაღმძვრელ გარეგნობას.
რჩევა:
მიდიების ჟულიენი შეგიძლიათ მხოლოდ ნაღებითაც მოამზადოთ, არაჟნის დამატების გარეშე. ამ შემთხვევაში კერძის გემოს დააკლდება მსუბუქი სიმჟავე, თუმცა მაინც ძალიან გემრიელი და წარმატებული გამოვა.
ზოგჯერ მიდიების ჟულიენში მსუბუქად მოხრაკულ ხახვსაც ამატებენ. ასეთ შემთხვევაში, უმჯობესია გამოიყენოთ არა ჩვეულებრივი თავი ხახვი, რომელსაც საკმაოდ მკვეთრი გემო აქვს, არამედ თეთრი ხახვი, შალოტი ან პრასი.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.