- პორცია: 1 ადამიანი
- მომზადება: 10 წუთი
- დამზადება: 10 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
საშუალო
დაბეჭდვა
თევზის ჟულიენს ისე ხშირად არ ვამზადებთ, როგორც სოკოსას ან ქათმისას, თუმცა ეს კერძი ნამდვილად იმსახურებს თქვენს ყურადღებას. ნაღებისებრი კარტოფილის პიურეს ნაზი კონსისტენცია და შებოლილი თევზის ნაჭრები გასაოცარ დუეტს ქმნის. მიირთვით თევზის ჟულიენი საუზმეულის სახით, ან მოამზადეთ უფრო დიდი პორციები და აქციეთ იგი ძირითად კერძად.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ცხლად შებოლილი კაპარჭანას ფილე დაანაწევრეთ პატარა ნაჭრებად. აურიეთ ნაღებთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად.
- ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
- მომზადებული მასა გადაანაწილეთ პორციულ ცეცხლგამძლე ფორმებში, მოაყარეთ ყველი და გამოაცხვეთ 180°C ტემპერატურაზე 10 წუთის განმავლობაში. მიირთვით თბილი.
თევზის ჟულიენი
- პორცია: 1 ადამიანი
- მომზადება: 10 წუთი
- დამზადება: 10 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
საშუალო
თევზის ჟულიენს ისე ხშირად არ ვამზადებთ, როგორც სოკოსას ან ქათმისას, თუმცა ეს კერძი ნამდვილად იმსახურებს თქვენს ყურადღებას. ნაღებისებრი კარტოფილის პიურეს ნაზი კონსისტენცია და შებოლილი თევზის ნაჭრები გასაოცარ დუეტს ქმნის. მიირთვით თევზის ჟულიენი საუზმეულის სახით, ან მოამზადეთ უფრო დიდი პორციები და აქციეთ იგი ძირითად კერძად.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ცხლად შებოლილი კაპარჭანას ფილე დაანაწევრეთ პატარა ნაჭრებად. აურიეთ ნაღებთან და კარტოფილის პიურესთან ერთად.
- ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
- მომზადებული მასა გადაანაწილეთ პორციულ ცეცხლგამძლე ფორმებში, მოაყარეთ ყველი და გამოაცხვეთ 180°C ტემპერატურაზე 10 წუთის განმავლობაში. მიირთვით თბილი.
შეიძლება მოგეწონოთ