ყველის კრეკერები

ყველის კრეკერები

პური 0 ბოლო განახლება: Dec 05, 2025 შექმნილია: Dec 05, 2025
ყველის კრეკერები
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

წარმოგიდგენთ მარტივ რეცეპტს, რომლითაც შექმნით თქვენს ფავორიტ ყველის კრეკერებს. ეს არ არის უბრალოდ ფქვილისა და ყველის ნაზავი – ეს არის საოცრად ხრაშუნა, მარილიანი და ინტენსიურად ყველის არომატით გაჯერებული ნუგბარი. ცივი კარაქისა და მაგარი ყველის კომბინაცია უზრუნველყოფს იდეალურად ფხვიერ ტექსტურას, ხოლო გამოცხობის ბოლოს მიღებული ოქროსფერი ფერი გპირდებათ საუკეთესო კულინარიულ გამოცდილებას. იდეალურია ნებისმიერი დიპთან ან როგორც დამოუკიდებელი წასახემსებელი!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრეკერები უნდა გამოაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 200°С ტემპერატურაზე დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.
  2. გამოცხობის დრო და ტემპერატურა დამოკიდებულია თქვენი ღუმელის თავისებურებებზე. გაითვალისწინეთ: გაცივების დროს კრეკერები კიდევ "მიდიან" საჭირო მდგომარეობამდე და საბოლოო ხრაშუნამდე :)

ყველის კრეკერები



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

წარმოგიდგენთ მარტივ რეცეპტს, რომლითაც შექმნით თქვენს ფავორიტ ყველის კრეკერებს. ეს არ არის უბრალოდ ფქვილისა და ყველის ნაზავი – ეს არის საოცრად ხრაშუნა, მარილიანი და ინტენსიურად ყველის არომატით გაჯერებული ნუგბარი. ცივი კარაქისა და მაგარი ყველის კომბინაცია უზრუნველყოფს იდეალურად ფხვიერ ტექსტურას, ხოლო გამოცხობის ბოლოს მიღებული ოქროსფერი ფერი გპირდებათ საუკეთესო კულინარიულ გამოცდილებას. იდეალურია ნებისმიერი დიპთან ან როგორც დამოუკიდებელი წასახემსებელი!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრეკერები უნდა გამოაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 200°С ტემპერატურაზე დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.
  2. გამოცხობის დრო და ტემპერატურა დამოკიდებულია თქვენი ღუმელის თავისებურებებზე. გაითვალისწინეთ: გაცივების დროს კრეკერები კიდევ "მიდიან" საჭირო მდგომარეობამდე და საბოლოო ხრაშუნამდე :)

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.