დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"

დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"

პური 0 ბოლო განახლება: Dec 13, 2025 შექმნილია: Dec 13, 2025
დარნიცკის პური
  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მომზადება: 25 წთ
  • დამზადება: 4 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 220
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"
ეს რეცეპტი გთავაზობთ დარნიცკის პურის კლასიკურ გემოსა და სტრუქტურას, იდეალურად ადაპტირებულს პურის საცხობში მოსამზადებლად. შედეგი არის სურნელოვანი პური, რომელიც კონსისტენციით ძალიან ჰგავს მაღაზიის ტრადიციულ პროდუქტს.

მახასიათებლები:
იდეალური ნაზავი: ჭვავის (დაახლოებით 223 გრ) და ხორბლის (დაახლოებით 377 გრ) ფქვილის ზუსტი თანაფარდობა უზრუნველყოფს ტრადიციულად მკვრივ, მაგრამ ფოროვან სტრუქტურას.

გემო და არომატი: ალაოს დამატება პურს ანიჭებს მუქ შეფერილობას და დამახასიათებელ, ოდნავ მოტკბო არომატს. მცირე რაოდენობით ძმარი აუმჯობესებს ცომის მუშაობას და აბალანსებს გემოს.

მომზადების სიმარტივე: Panasonic-ის პურის საცხობში, ჩვეულებრივი რეჟიმის, დიდი ზომისა და მუქი ქერქის არჩევით, პურის მომზადება მთლიანად ავტომატიზებულია და სჭირდება დაახლოებით 4 საათი.

დასვენება: ცხობის დასრულების შემდეგ, პური აუცილებლად გამოაქვთ გისოსზე და ახვევენ პირსახოცში, რათა ნელ-ნელა გაცივდეს. ეს ნაბიჯი კრიტიკულია იმისათვის, რომ პურის შიდა ნაწილი (მიაკიში) გახდეს რბილი და შეინარჩუნოს ტენიანობა, ხოლო ქერქი არ გახდეს ზედმეტად ხრაშუნა.

შედეგი არის პური, რომელიც საუკეთესოა როგორც სენდვიჩებისთვის, ისე პირველი კერძებისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. პურის საცხობის (ხლებოპეჩკის) ჯამში ვამატებთ ინგრედიენტებს, თქვენი მოდელისთვის შესაბამისი თანმიმდევრობით. ჩემთან ჯერ მშრალი ინგრედიენტები ემატება, შემდეგ კი თხევადი. ესე იგი, მშრალი სწრაფად მოქმედი საფუარი. თუ საფუარს იყენებთ, მაშინ 6 სუფრის კოვზი.
  2. ფქვილი გავცრათ. ჭვავის და ხორბლის ფქვილი.
  3. მარილი, შაქარი, მცენარეული ზეთი (რაფინირებული).
  4. ალაო, ძმარი. ძმრის დამატება საერთოდ არ არის სავალდებულო, მაგრამ ჩვენ მასთან ერთად უფრო მოგვწონს. წყალი. გაითვალისწინეთ ცომის გუნდის კონსისტენცია. შესაძლოა საჭირო გახდეს სითხის ან ფქვილის დამატება.
  5. პურის საცხობი Panasonic, ვირჩევთ ჩვეულებრივ რეჟიმს, მუქ ქერქს და პურის დიდ ზომას. მთელი პროცესი გრძელდება 4 საათი და 5 წუთი.
  6. პურს გამოვიღებთ, ვდებთ ბადეზე და ვახვევთ პირსახოცში. ვტოვებთ დასასვენებლად.
  7. გემრიელად მიირთვით!

დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"



  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მომზადება: 25 წთ
  • დამზადება: 4 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 220
  • სირთულე: საშუალო

დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"
ეს რეცეპტი გთავაზობთ დარნიცკის პურის კლასიკურ გემოსა და სტრუქტურას, იდეალურად ადაპტირებულს პურის საცხობში მოსამზადებლად. შედეგი არის სურნელოვანი პური, რომელიც კონსისტენციით ძალიან ჰგავს მაღაზიის ტრადიციულ პროდუქტს.

მახასიათებლები:
იდეალური ნაზავი: ჭვავის (დაახლოებით 223 გრ) და ხორბლის (დაახლოებით 377 გრ) ფქვილის ზუსტი თანაფარდობა უზრუნველყოფს ტრადიციულად მკვრივ, მაგრამ ფოროვან სტრუქტურას.

გემო და არომატი: ალაოს დამატება პურს ანიჭებს მუქ შეფერილობას და დამახასიათებელ, ოდნავ მოტკბო არომატს. მცირე რაოდენობით ძმარი აუმჯობესებს ცომის მუშაობას და აბალანსებს გემოს.

მომზადების სიმარტივე: Panasonic-ის პურის საცხობში, ჩვეულებრივი რეჟიმის, დიდი ზომისა და მუქი ქერქის არჩევით, პურის მომზადება მთლიანად ავტომატიზებულია და სჭირდება დაახლოებით 4 საათი.

დასვენება: ცხობის დასრულების შემდეგ, პური აუცილებლად გამოაქვთ გისოსზე და ახვევენ პირსახოცში, რათა ნელ-ნელა გაცივდეს. ეს ნაბიჯი კრიტიკულია იმისათვის, რომ პურის შიდა ნაწილი (მიაკიში) გახდეს რბილი და შეინარჩუნოს ტენიანობა, ხოლო ქერქი არ გახდეს ზედმეტად ხრაშუნა.

შედეგი არის პური, რომელიც საუკეთესოა როგორც სენდვიჩებისთვის, ისე პირველი კერძებისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. პურის საცხობის (ხლებოპეჩკის) ჯამში ვამატებთ ინგრედიენტებს, თქვენი მოდელისთვის შესაბამისი თანმიმდევრობით. ჩემთან ჯერ მშრალი ინგრედიენტები ემატება, შემდეგ კი თხევადი. ესე იგი, მშრალი სწრაფად მოქმედი საფუარი. თუ საფუარს იყენებთ, მაშინ 6 სუფრის კოვზი.
  2. ფქვილი გავცრათ. ჭვავის და ხორბლის ფქვილი.
  3. მარილი, შაქარი, მცენარეული ზეთი (რაფინირებული).
  4. ალაო, ძმარი. ძმრის დამატება საერთოდ არ არის სავალდებულო, მაგრამ ჩვენ მასთან ერთად უფრო მოგვწონს. წყალი. გაითვალისწინეთ ცომის გუნდის კონსისტენცია. შესაძლოა საჭირო გახდეს სითხის ან ფქვილის დამატება.
  5. პურის საცხობი Panasonic, ვირჩევთ ჩვეულებრივ რეჟიმს, მუქ ქერქს და პურის დიდ ზომას. მთელი პროცესი გრძელდება 4 საათი და 5 წუთი.
  6. პურს გამოვიღებთ, ვდებთ ბადეზე და ვახვევთ პირსახოცში. ვტოვებთ დასასვენებლად.
  7. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.