დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"
ეს რეცეპტი გთავაზობთ დარნიცკის პურის კლასიკურ გემოსა და სტრუქტურას, იდეალურად ადაპტირებულს პურის საცხობში მოსამზადებლად. შედეგი არის სურნელოვანი პური, რომელიც კონსისტენციით ძალიან ჰგავს მაღაზიის ტრადიციულ პროდუქტს.
მახასიათებლები:
იდეალური ნაზავი: ჭვავის (დაახლოებით 223 გრ) და ხორბლის (დაახლოებით 377 გრ) ფქვილის ზუსტი თანაფარდობა უზრუნველყოფს ტრადიციულად მკვრივ, მაგრამ ფოროვან სტრუქტურას.
გემო და არომატი: ალაოს დამატება პურს ანიჭებს მუქ შეფერილობას და დამახასიათებელ, ოდნავ მოტკბო არომატს. მცირე რაოდენობით ძმარი აუმჯობესებს ცომის მუშაობას და აბალანსებს გემოს.
მომზადების სიმარტივე: Panasonic-ის პურის საცხობში, ჩვეულებრივი რეჟიმის, დიდი ზომისა და მუქი ქერქის არჩევით, პურის მომზადება მთლიანად ავტომატიზებულია და სჭირდება დაახლოებით 4 საათი.
დასვენება: ცხობის დასრულების შემდეგ, პური აუცილებლად გამოაქვთ გისოსზე და ახვევენ პირსახოცში, რათა ნელ-ნელა გაცივდეს. ეს ნაბიჯი კრიტიკულია იმისათვის, რომ პურის შიდა ნაწილი (მიაკიში) გახდეს რბილი და შეინარჩუნოს ტენიანობა, ხოლო ქერქი არ გახდეს ზედმეტად ხრაშუნა.
შედეგი არის პური, რომელიც საუკეთესოა როგორც სენდვიჩებისთვის, ისე პირველი კერძებისთვის.
დარნიცკის პური "როგორც მაღაზიაში"
ეს რეცეპტი გთავაზობთ დარნიცკის პურის კლასიკურ გემოსა და სტრუქტურას, იდეალურად ადაპტირებულს პურის საცხობში მოსამზადებლად. შედეგი არის სურნელოვანი პური, რომელიც კონსისტენციით ძალიან ჰგავს მაღაზიის ტრადიციულ პროდუქტს.
მახასიათებლები:
იდეალური ნაზავი: ჭვავის (დაახლოებით 223 გრ) და ხორბლის (დაახლოებით 377 გრ) ფქვილის ზუსტი თანაფარდობა უზრუნველყოფს ტრადიციულად მკვრივ, მაგრამ ფოროვან სტრუქტურას.
გემო და არომატი: ალაოს დამატება პურს ანიჭებს მუქ შეფერილობას და დამახასიათებელ, ოდნავ მოტკბო არომატს. მცირე რაოდენობით ძმარი აუმჯობესებს ცომის მუშაობას და აბალანსებს გემოს.
მომზადების სიმარტივე: Panasonic-ის პურის საცხობში, ჩვეულებრივი რეჟიმის, დიდი ზომისა და მუქი ქერქის არჩევით, პურის მომზადება მთლიანად ავტომატიზებულია და სჭირდება დაახლოებით 4 საათი.
დასვენება: ცხობის დასრულების შემდეგ, პური აუცილებლად გამოაქვთ გისოსზე და ახვევენ პირსახოცში, რათა ნელ-ნელა გაცივდეს. ეს ნაბიჯი კრიტიკულია იმისათვის, რომ პურის შიდა ნაწილი (მიაკიში) გახდეს რბილი და შეინარჩუნოს ტენიანობა, ხოლო ქერქი არ გახდეს ზედმეტად ხრაშუნა.
შედეგი არის პური, რომელიც საუკეთესოა როგორც სენდვიჩებისთვის, ისე პირველი კერძებისთვის.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.