- პორცია:  - 
- მოსამზადებელი დრო:  - 
- მომზადების დრო:  - 
- კალორიები:  - 
- სირთულე: 
                                ადვილი                                                                                            
                        
დაბეჭდვამოზილეთ სახაჭაპურე ცომი, გააბრტყელეთ და ჩაურთეთ ყველთან ერთად შეზელილი ფეტვის ფქვილი და გამოაცხვეთ, როგორც ხაჭაპური.
                                
                ინგრედიენტები
                
                
                დამზადება
                
                                            - ფეტვი დაფქვით, გაცერით და, რასაც შეიძლება ხელმა გაუძლოს, ისეთ ცხელ წყალში მოზილეთ, დაუმატეთ ცოტა მარილი და პურის ხაში (თუ ე.წ. ხაში არ გაქვთ, აიღეთ 6-7 გრ საფუარი და გახსენით 20 მლ თბილ წყალში, მოაყარეთ ცოტა ფქვილი და დადგით თბილ ადგილას 1/2 საათი). ფეტვის ცომს მოუკიდეთ ხორბლის ფქვილი. როცა აფუვდება გამოაცხვეთ.
                    
                    ფეტვის ჭვიშდარი, ანუ "ლუკვნე"   ფეტვის მჭადი
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - პორცია:  - 
- მოსამზადებელი დრო:  - 
- მომზადების დრო:  - 
- კალორიები:  - 
- სირთულე: 
                                    ადვილი                                                                                                        
                            
მოზილეთ სახაჭაპურე ცომი, გააბრტყელეთ და ჩაურთეთ ყველთან ერთად შეზელილი ფეტვის ფქვილი და გამოაცხვეთ, როგორც ხაჭაპური.
                    
                    ინგრედიენტები
                    
                    
                    დამზადება
                    
                                                    - ფეტვი დაფქვით, გაცერით და, რასაც შეიძლება ხელმა გაუძლოს, ისეთ ცხელ წყალში მოზილეთ, დაუმატეთ ცოტა მარილი და პურის ხაში (თუ ე.წ. ხაში არ გაქვთ, აიღეთ 6-7 გრ საფუარი და გახსენით 20 მლ თბილ წყალში, მოაყარეთ ცოტა ფქვილი და დადგით თბილ ადგილას 1/2 საათი). ფეტვის ცომს მოუკიდეთ ხორბლის ფქვილი. როცა აფუვდება გამოაცხვეთ.
 
                
                
                
                
                
                
                    
შეიძლება მოგეწონოთ