- პორცია: 2 ადამიანი
- მომზადება: 10 წუთი
- დამზადება: 20 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: 148
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
ფერადი, მადისაღმძვრელი და გემრიელი ტაილანდური სალათი ბევრს მოეწონება. ყველა ინგრედიენტი შესანიშნავად ერწყმის ერთმანეთს გემოთი, რაც შედეგად ჰარმონიულ ბალანსს იძლევა. გაითვალისწინეთ ეს რეცეპტი!
სალათის საფუძველია საქონლის ხორცი და ბოსტნეული, რომლის ნაწილს თერმულად დავამუშავებთ. სალათს დავუმატებთ პომიდორს, სოიოს სოუსს, ახალ, არომატულ ქინძსა და კამას. ჩილი და ნიორი სალათს პიკანტურ ნოტს შესძენს. სალათის მირთმევა შეიძლება როგორც დამოუკიდებელ კერძად, ისე ბრინჯთან ერთად.
ინგრედიენტები
დამზადება
- საქონლის ხორცი დაჭერით გრძელ ზოლებად.
- ასევე, გაფცქვენით და დაჭერით ნახევარრგოლებად ხახვი. ტკბილი წიწაკა გაასუფთავეთ და დაჭერით ზოლებად.
- ახალი კიტრი გარეცხეთ და შეაშრეთ. კიტრი დაჭერით გრძელ ზოლებად.
- ტაფაზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი — 2 სუფრის კოვზი, გადაიტანეთ საქონლის ხორცი და შეწვით მაღალ ტემპერატურაზე 3-4 წუთის განმავლობაში. ტაფაში დაამატეთ ხახვი, წიწაკა — შეწვით კიდევ 2-3 წუთი. შემდეგ ბოსტნეულს დაუმატეთ კიტრი და სოიოს სოუსი, პაპრიკა, მარილი და პილპილი გემოვნებით. შეწვით კიდევ ერთი წუთი.
- მზა ბოსტნეული და ხორცი გადაიტანეთ თასში, დაამატეთ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი, დაქუცმაცებული ნიორი, დაჭრილი ქინძი და კამა. ასევე ჩაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაამატეთ ლიმონის წვენი.
- ეს ყველაფერი აურიეთ და სალათი მიიტანეთ სუფრასთან.
- გემრიელად მიირთვით!
ტაილანდური სალათი
- პორცია: 2 ადამიანი
- მომზადება: 10 წუთი
- დამზადება: 20 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: 148
- სირთულე:
ადვილი
ფერადი, მადისაღმძვრელი და გემრიელი ტაილანდური სალათი ბევრს მოეწონება. ყველა ინგრედიენტი შესანიშნავად ერწყმის ერთმანეთს გემოთი, რაც შედეგად ჰარმონიულ ბალანსს იძლევა. გაითვალისწინეთ ეს რეცეპტი!
სალათის საფუძველია საქონლის ხორცი და ბოსტნეული, რომლის ნაწილს თერმულად დავამუშავებთ. სალათს დავუმატებთ პომიდორს, სოიოს სოუსს, ახალ, არომატულ ქინძსა და კამას. ჩილი და ნიორი სალათს პიკანტურ ნოტს შესძენს. სალათის მირთმევა შეიძლება როგორც დამოუკიდებელ კერძად, ისე ბრინჯთან ერთად.
ინგრედიენტები
დამზადება
- საქონლის ხორცი დაჭერით გრძელ ზოლებად.
- ასევე, გაფცქვენით და დაჭერით ნახევარრგოლებად ხახვი. ტკბილი წიწაკა გაასუფთავეთ და დაჭერით ზოლებად.
- ახალი კიტრი გარეცხეთ და შეაშრეთ. კიტრი დაჭერით გრძელ ზოლებად.
- ტაფაზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი — 2 სუფრის კოვზი, გადაიტანეთ საქონლის ხორცი და შეწვით მაღალ ტემპერატურაზე 3-4 წუთის განმავლობაში. ტაფაში დაამატეთ ხახვი, წიწაკა — შეწვით კიდევ 2-3 წუთი. შემდეგ ბოსტნეულს დაუმატეთ კიტრი და სოიოს სოუსი, პაპრიკა, მარილი და პილპილი გემოვნებით. შეწვით კიდევ ერთი წუთი.
- მზა ბოსტნეული და ხორცი გადაიტანეთ თასში, დაამატეთ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი, დაქუცმაცებული ნიორი, დაჭრილი ქინძი და კამა. ასევე ჩაასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, დაამატეთ ლიმონის წვენი.
- ეს ყველაფერი აურიეთ და სალათი მიიტანეთ სუფრასთან.
- გემრიელად მიირთვით!
შეიძლება მოგეწონოთ