ეს რეცეპტი წარმოადგენს მარტივი და ნოყიერი კომბოსტოს საცხობის მომზადების წესს მულტივარკაში.
კერძის საფუძველს ქმნის მანანის ბურღულის, რძის, კვერცხის და კარაქის ნაზავი, რომელიც მარილთან და წვრილად დაჭრილ კომბოსტოსთან ერთად ერთიანდება. მანანის ბურღულის წინასწარ დანამვა უზრუნველყოფს საცხობის ფაფუკ და ნაზ სტრუქტურას.
მომზადებული მასა თავსდება საფანელით მომზადებულ ფორმაში და ცხვება მულტივარკის "ცხობის" რეჟიმზე. 20-წუთიანი ხარშვა იძლევა ოქროსფერ და კარგად გამომცხვარ კერძს. საცხობი მიირთმევა თბილი, მწვანილით მორთული და არაჟანთან ერთად, რაც მას განსაკუთრებულ გემოს სძენს. ეს შესანიშნავი ვარიანტია მსუბუქი სადილისთვის ან ვახშმისთვის.
ეს რეცეპტი წარმოადგენს მარტივი და ნოყიერი კომბოსტოს საცხობის მომზადების წესს მულტივარკაში.
კერძის საფუძველს ქმნის მანანის ბურღულის, რძის, კვერცხის და კარაქის ნაზავი, რომელიც მარილთან და წვრილად დაჭრილ კომბოსტოსთან ერთად ერთიანდება. მანანის ბურღულის წინასწარ დანამვა უზრუნველყოფს საცხობის ფაფუკ და ნაზ სტრუქტურას.
მომზადებული მასა თავსდება საფანელით მომზადებულ ფორმაში და ცხვება მულტივარკის "ცხობის" რეჟიმზე. 20-წუთიანი ხარშვა იძლევა ოქროსფერ და კარგად გამომცხვარ კერძს. საცხობი მიირთმევა თბილი, მწვანილით მორთული და არაჟანთან ერთად, რაც მას განსაკუთრებულ გემოს სძენს. ეს შესანიშნავი ვარიანტია მსუბუქი სადილისთვის ან ვახშმისთვის.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.