ბოსტნეულის ბლინი ჰაეროვან საფუვრიან ცომზე (დახურული ან ღია)

ბოსტნეულის ბლინი ჰაეროვან საფუვრიან ცომზე (დახურული ან ღია)

ცომეული 0 ბოლო განახლება: Nov 24, 2025 შექმნილია: Nov 24, 2025
ბოსტნეულის ბლინი ჰაეროვან საფუვრიან ცომზე (დახურული ან ღია)
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ეს რეცეპტი წარმოადგენს ჰაეროვან ცომეულს, რომელიც იდეალურია ბოსტნეულისა და ყველის შიგთავსისთვის. შეგიძლიათ მოამზადოთ როგორც დიდი, დახურული ბლინი, ისე პატარა ბლინი ან ფუნთუშები.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. საფუვრიანი ცომის მომზადება
  2. აქტივაცია: თასში შეურიეთ თბილი რძე, თბილი წყალი, შაქარი და საფუარი. დააფარეთ და გააჩერეთ 10-15 წუთით, სანამ ზედაპირზე ქაფი არ წარმოიქმნება (ეს ნიშნავს, რომ საფუარი გააქტიურდა).
  3. თხევადი ნაწილი: საფუვრიან ნარევს დაუმატეთ კვერცხი, 1 ჩაის კოვზი მარილი და სოდა. კარგად აურიეთ.
  4. მშრალი ნაწილი: ცალკე თასში გაცერით ფქვილი. ნაწილ-ნაწილ შეურიეთ თხევად მასას.
  5. მოზელვა: მოზილეთ რბილი, ელასტიკური ცომი. თუ ცომი ძალიან გეკრობათ ხელებზე, დაამატეთ 2 - 3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი და გააგრძელეთ ზელვა. ცომი უნდა გამოვიდეს რბილი, მაგრამ არ უნდა ეკრობოდეს თითებს.
  6. აფუება: ცომი მოათავსეთ ზეთმოსმულ თასში, გადააფარეთ სუფთა ტილო ან საკვები ფირი და დადგით თბილ ადგილას 1 - 1.5 საათით, სანამ მოცულობაში გაორმაგდება.

ბოსტნეულის ბლინი ჰაეროვან საფუვრიან ცომზე (დახურული ან ღია)



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

ეს რეცეპტი წარმოადგენს ჰაეროვან ცომეულს, რომელიც იდეალურია ბოსტნეულისა და ყველის შიგთავსისთვის. შეგიძლიათ მოამზადოთ როგორც დიდი, დახურული ბლინი, ისე პატარა ბლინი ან ფუნთუშები.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. საფუვრიანი ცომის მომზადება
  2. აქტივაცია: თასში შეურიეთ თბილი რძე, თბილი წყალი, შაქარი და საფუარი. დააფარეთ და გააჩერეთ 10-15 წუთით, სანამ ზედაპირზე ქაფი არ წარმოიქმნება (ეს ნიშნავს, რომ საფუარი გააქტიურდა).
  3. თხევადი ნაწილი: საფუვრიან ნარევს დაუმატეთ კვერცხი, 1 ჩაის კოვზი მარილი და სოდა. კარგად აურიეთ.
  4. მშრალი ნაწილი: ცალკე თასში გაცერით ფქვილი. ნაწილ-ნაწილ შეურიეთ თხევად მასას.
  5. მოზელვა: მოზილეთ რბილი, ელასტიკური ცომი. თუ ცომი ძალიან გეკრობათ ხელებზე, დაამატეთ 2 - 3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი და გააგრძელეთ ზელვა. ცომი უნდა გამოვიდეს რბილი, მაგრამ არ უნდა ეკრობოდეს თითებს.
  6. აფუება: ცომი მოათავსეთ ზეთმოსმულ თასში, გადააფარეთ სუფთა ტილო ან საკვები ფირი და დადგით თბილ ადგილას 1 - 1.5 საათით, სანამ მოცულობაში გაორმაგდება.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.