ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით

ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით

ხორცი 0 ბოლო განახლება: Nov 22, 2025 შექმნილია: Nov 22, 2025
ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით და რეჰანით (ბაზილიკით) — არომატული კერძია, რომელიც აერთიანებს გამომშრალი პომიდვრის მოტკბო გემოსა და რეჰანის ცხარე (სანელებლიან) არომატს.

ამ რეცეპტმა შეიძლება მოიცვას როგორც ტაფაზე შეწვა, ასევე ღუმელში გამოცხობა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. 1. ხახვი წვრილად დაჭერით და ნიორი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
  2. 2. გამომშრალი პომიდორი (დაახლოებით 50 - 70 გ წვრილად დაჭერით.
  3. 3. დაამატეთ მარილი, რეჰანი (ბაზილიკი) და დაჭრილი გამომშრალი პომიდორი გემოვნებით. ჩაახალეთ ფარშში კვერცხი.
  4. 4. საფუძვლიანად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, რათა კვერცხი და პომიდვრის ნაჭრები კარგად შევიდეს ფარშში.
  5. 5. ჩამოაყალიბეთ პატარა კატლეტები და პირდაპირ დაალაგეთ წინასწარ გახურებულ ტაფაზე, რომელზეც ცოტაოდენი ზეთია წასმული.
  6. 6. შეწვით ძლიერ ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი ქერქი არ გაუჩნდება, შემდეგ დაახურეთ თავსახური და მოშუშეთ კიდევ 10 - 15 წუთის განმავლობაში, სანამ კატლეტები ბოლომდე არ მომზადდება (საჭიროების შემთხვევაში, შეიძლება ცოტაოდენი წყლის დამატება).

ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით და რეჰანით (ბაზილიკით) — არომატული კერძია, რომელიც აერთიანებს გამომშრალი პომიდვრის მოტკბო გემოსა და რეჰანის ცხარე (სანელებლიან) არომატს.

ამ რეცეპტმა შეიძლება მოიცვას როგორც ტაფაზე შეწვა, ასევე ღუმელში გამოცხობა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. 1. ხახვი წვრილად დაჭერით და ნიორი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
  2. 2. გამომშრალი პომიდორი (დაახლოებით 50 - 70 გ წვრილად დაჭერით.
  3. 3. დაამატეთ მარილი, რეჰანი (ბაზილიკი) და დაჭრილი გამომშრალი პომიდორი გემოვნებით. ჩაახალეთ ფარშში კვერცხი.
  4. 4. საფუძვლიანად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, რათა კვერცხი და პომიდვრის ნაჭრები კარგად შევიდეს ფარშში.
  5. 5. ჩამოაყალიბეთ პატარა კატლეტები და პირდაპირ დაალაგეთ წინასწარ გახურებულ ტაფაზე, რომელზეც ცოტაოდენი ზეთია წასმული.
  6. 6. შეწვით ძლიერ ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი ქერქი არ გაუჩნდება, შემდეგ დაახურეთ თავსახური და მოშუშეთ კიდევ 10 - 15 წუთის განმავლობაში, სანამ კატლეტები ბოლომდე არ მომზადდება (საჭიროების შემთხვევაში, შეიძლება ცოტაოდენი წყლის დამატება).

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.