- პორცია: -
- მომზადება: -
- დამზადება: -
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით და რეჰანით (ბაზილიკით) — არომატული კერძია, რომელიც აერთიანებს გამომშრალი პომიდვრის მოტკბო გემოსა და რეჰანის ცხარე (სანელებლიან) არომატს.
ამ რეცეპტმა შეიძლება მოიცვას როგორც ტაფაზე შეწვა, ასევე ღუმელში გამოცხობა.
ინგრედიენტები
დამზადება
- 1. ხახვი წვრილად დაჭერით და ნიორი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
- 2. გამომშრალი პომიდორი (დაახლოებით 50 - 70 გ წვრილად დაჭერით.
- 3. დაამატეთ მარილი, რეჰანი (ბაზილიკი) და დაჭრილი გამომშრალი პომიდორი გემოვნებით. ჩაახალეთ ფარშში კვერცხი.
- 4. საფუძვლიანად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, რათა კვერცხი და პომიდვრის ნაჭრები კარგად შევიდეს ფარშში.
- 5. ჩამოაყალიბეთ პატარა კატლეტები და პირდაპირ დაალაგეთ წინასწარ გახურებულ ტაფაზე, რომელზეც ცოტაოდენი ზეთია წასმული.
- 6. შეწვით ძლიერ ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი ქერქი არ გაუჩნდება, შემდეგ დაახურეთ თავსახური და მოშუშეთ კიდევ 10 - 15 წუთის განმავლობაში, სანამ კატლეტები ბოლომდე არ მომზადდება (საჭიროების შემთხვევაში, შეიძლება ცოტაოდენი წყლის დამატება).
ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით
- პორცია: -
- მომზადება: -
- დამზადება: -
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
ადვილი
ინდაურის კატლეტები გამომშრალი პომიდვრით და რეჰანით (ბაზილიკით) — არომატული კერძია, რომელიც აერთიანებს გამომშრალი პომიდვრის მოტკბო გემოსა და რეჰანის ცხარე (სანელებლიან) არომატს.
ამ რეცეპტმა შეიძლება მოიცვას როგორც ტაფაზე შეწვა, ასევე ღუმელში გამოცხობა.
ინგრედიენტები
დამზადება
- 1. ხახვი წვრილად დაჭერით და ნიორი გახეხეთ წვრილ სახეხზე.
- 2. გამომშრალი პომიდორი (დაახლოებით 50 - 70 გ წვრილად დაჭერით.
- 3. დაამატეთ მარილი, რეჰანი (ბაზილიკი) და დაჭრილი გამომშრალი პომიდორი გემოვნებით. ჩაახალეთ ფარშში კვერცხი.
- 4. საფუძვლიანად შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, რათა კვერცხი და პომიდვრის ნაჭრები კარგად შევიდეს ფარშში.
- 5. ჩამოაყალიბეთ პატარა კატლეტები და პირდაპირ დაალაგეთ წინასწარ გახურებულ ტაფაზე, რომელზეც ცოტაოდენი ზეთია წასმული.
- 6. შეწვით ძლიერ ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი ქერქი არ გაუჩნდება, შემდეგ დაახურეთ თავსახური და მოშუშეთ კიდევ 10 - 15 წუთის განმავლობაში, სანამ კატლეტები ბოლომდე არ მომზადდება (საჭიროების შემთხვევაში, შეიძლება ცოტაოდენი წყლის დამატება).
შეიძლება მოგეწონოთ