გადაბრუნებული ღვეზელი (ტარტი) კივით არაჟანზე

გადაბრუნებული ღვეზელი (ტარტი) კივით არაჟანზე

ნამცხვრები 0 ბოლო განახლება: Nov 22, 2025 შექმნილია: Nov 22, 2025
გადაბრუნებული ღვეზელი (ტარტი) კივით არაჟანზე
  • პორცია: 8 ადამიანი
  • მომზადება: 20
  • დამზადება: 1 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 225
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ძალიან გემრიელი, ნაზი და არომატული ნამცხვარი. ის ზომიერად ტენიანი და წვნიანია. არაჩვეულებრივად ლამაზი და არა რთული მოსამზადებელი, ის არავის დატოვებს გულგრილს.

იხელმძღვანელეთ მშრალი ასანთის პრინციპით (შეამოწმეთ, ასანთი სუფთა უნდა ამოვიდეს).

ეს არის ყველაზე ზუსტი მაჩვენებელი იმისა, რომ ცომი შიგნიდანაც ბოლომდე გამომცხვარია.

მშრალი ნიშნავს, რომ მასზე არ არის თხევადი ცომი.

სუფთა ნიშნავს, რომ მასზე არ არის წებოვანი ან სველი ნარჩენები.

ანუ, როდესაც რეცეპტი ამბობს "მშრალი ასანთი", გულისხმობს, რომ ასანთი სუფთად უნდა გამოვიდეს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კვერცხი, შაქარი და ვანილინი ათქვიფეთ ქაფის წარმოქმნამდე. დაამატეთ არაჟანი და კიდევ ერთხელ ათქვიფეთ.
  2. ჩაყარეთ გამაფხვიერებელი და ფქვილი, ათქვიფეთ. ცომი უნდა იყოს თხევადი არაჟნის კონსისტენციის. კივი გათალეთ და დაჭერით გრძელ, თხელ ნაჭრებად (ჩხირებად).
  3. ფორმა (დიამეტრი 24 სმ} წაუსვით მცენარეული ზეთი, დაალაგეთ კივი და მოასხით კონიაკი. ზემოდან დაასხით ცომი. ჩადევით ნამცხვარი ღუმელში 180 C ტემპერატურაზე 50 - 60 წუთით.
  4. გემრიელად მიირთვით!!!

გადაბრუნებული ღვეზელი (ტარტი) კივით არაჟანზე



  • პორცია: 8 ადამიანი
  • მომზადება: 20
  • დამზადება: 1 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 225
  • სირთულე: ადვილი

ძალიან გემრიელი, ნაზი და არომატული ნამცხვარი. ის ზომიერად ტენიანი და წვნიანია. არაჩვეულებრივად ლამაზი და არა რთული მოსამზადებელი, ის არავის დატოვებს გულგრილს.

იხელმძღვანელეთ მშრალი ასანთის პრინციპით (შეამოწმეთ, ასანთი სუფთა უნდა ამოვიდეს).

ეს არის ყველაზე ზუსტი მაჩვენებელი იმისა, რომ ცომი შიგნიდანაც ბოლომდე გამომცხვარია.

მშრალი ნიშნავს, რომ მასზე არ არის თხევადი ცომი.

სუფთა ნიშნავს, რომ მასზე არ არის წებოვანი ან სველი ნარჩენები.

ანუ, როდესაც რეცეპტი ამბობს "მშრალი ასანთი", გულისხმობს, რომ ასანთი სუფთად უნდა გამოვიდეს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კვერცხი, შაქარი და ვანილინი ათქვიფეთ ქაფის წარმოქმნამდე. დაამატეთ არაჟანი და კიდევ ერთხელ ათქვიფეთ.
  2. ჩაყარეთ გამაფხვიერებელი და ფქვილი, ათქვიფეთ. ცომი უნდა იყოს თხევადი არაჟნის კონსისტენციის. კივი გათალეთ და დაჭერით გრძელ, თხელ ნაჭრებად (ჩხირებად).
  3. ფორმა (დიამეტრი 24 სმ} წაუსვით მცენარეული ზეთი, დაალაგეთ კივი და მოასხით კონიაკი. ზემოდან დაასხით ცომი. ჩადევით ნამცხვარი ღუმელში 180 C ტემპერატურაზე 50 - 60 წუთით.
  4. გემრიელად მიირთვით!!!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.