ძალიან გემრიელი ყველის სოუსი

ძალიან გემრიელი ყველის სოუსი

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Dec 15, 2025 შექმნილია: Dec 15, 2025
ძალიან გემრიელი ყველის სოუსი
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ეს არის ღრმა გემოს მქონე სოუსი, სადაც ერთმანეთს ერწყმის კრემისებრი ყველი, ცხარე მწნილი ხალაპენიო და სამი სახის ხახვი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. საშუალო ზომის ქვაბში საშუალო ცეცხლზე გაადნეთ კარაქი. დაამატეთ ფქვილი და ურიეთ 1 წუთის განმავლობაში, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან პასტას.
  2. რძის დამატება: ნელ-ნელა დაუმატეთ რძე (ან ნაღები), განუწყვეტლივ ურიეთ, რომ არ დაგროვდეს კორძები. მიიყვანეთ ადუღებამდე და გასქელებამდე.
  3. ხახვის მოშუშვა: ცალკე ტაფაში მოშუშეთ ახალი ხახვი და ნიორი მცირეოდენი ზეთით, სანამ არ დარბილდება. დაუმატეთ ეს ნაზავი რძიან საფუძველს.
  4. ყველის დადნობა: შეამცირეთ ცეცხლი დაბალზე. ნაწილ-ნაწილ დაუმატეთ გახეხილი ყველი, ყოველი დამატების შემდეგ ურიეთ, სანამ მთლიანად არ გადნება და სოუსი არ გახდება კრემისებრი.
  5. ბოლო ინგრედიენტები: სოუსს დაუმატეთ მწნილი ხალაპენიო და მწნილი ხახვი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
  6. სერვირება: მიირთვით თბილი. სუფრასთან მიტანის წინ ზემოდან მოაყარეთ შემწვარი ხახვი ტექსტურის დამატებისთვის.

ძალიან გემრიელი ყველის სოუსი



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

ეს არის ღრმა გემოს მქონე სოუსი, სადაც ერთმანეთს ერწყმის კრემისებრი ყველი, ცხარე მწნილი ხალაპენიო და სამი სახის ხახვი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. საშუალო ზომის ქვაბში საშუალო ცეცხლზე გაადნეთ კარაქი. დაამატეთ ფქვილი და ურიეთ 1 წუთის განმავლობაში, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან პასტას.
  2. რძის დამატება: ნელ-ნელა დაუმატეთ რძე (ან ნაღები), განუწყვეტლივ ურიეთ, რომ არ დაგროვდეს კორძები. მიიყვანეთ ადუღებამდე და გასქელებამდე.
  3. ხახვის მოშუშვა: ცალკე ტაფაში მოშუშეთ ახალი ხახვი და ნიორი მცირეოდენი ზეთით, სანამ არ დარბილდება. დაუმატეთ ეს ნაზავი რძიან საფუძველს.
  4. ყველის დადნობა: შეამცირეთ ცეცხლი დაბალზე. ნაწილ-ნაწილ დაუმატეთ გახეხილი ყველი, ყოველი დამატების შემდეგ ურიეთ, სანამ მთლიანად არ გადნება და სოუსი არ გახდება კრემისებრი.
  5. ბოლო ინგრედიენტები: სოუსს დაუმატეთ მწნილი ხალაპენიო და მწნილი ხახვი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
  6. სერვირება: მიირთვით თბილი. სუფრასთან მიტანის წინ ზემოდან მოაყარეთ შემწვარი ხახვი ტექსტურის დამატებისთვის.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.