ეს არის კრემისებრი, ინტენსიური და ძალიან გემრიელი გამომცხვარი სოუსი (დიპი), რომელიც მზადდება სამი სახის ყველის – ჯეკის, ცხარე ყველისა და პარმეზანის – საფუძველზე.
გემო და ტექსტურა
სოუსი გამოირჩევა მდიდარი, მლაშე და ცხარე გემოთი.
კრემისებრი საფუძველი: მაიონეზის, ნაღების ყველისა და არაჟნის კომბინაცია ქმნის მდიდრულ და გლუვ ტექსტურას, რომელიც ღუმელში გამოცხობის შემდეგ ოდნავ ბუშტუკდება და იძენს ოქროსფერ, შებრაწულ ზედაპირს.
სიცხარე და არომატი: ხალაპენიო და ჩილის ფხვნილი უზრუნველყოფს სასიამოვნო, პიკანტურ სიცხარეს, ხოლო კრეოლური სანელებელი, დაქუცმაცებული ნიორი და შავი პილპილი სოუსს ღრმა, მრავალშრიან არომატს ანიჭებს.
ვიზუალი: ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი წითელი ხახვი და მწვანე ოხრახუშის ფანტელები სოუსს ვიზუალურ მიმზიდველობას და ფერადოვნებას სძენს.
იდეალურია: ეს სოუსი საუკეთესოა ცხლად მისართმევად, კრეკერებთან ან სიმინდის ჩიფსებთან ერთად. ის იდეალური დამატებაა წვეულებებისთვის ან საღამოს წახემსებისთვის.
ეს არის კრემისებრი, ინტენსიური და ძალიან გემრიელი გამომცხვარი სოუსი (დიპი), რომელიც მზადდება სამი სახის ყველის – ჯეკის, ცხარე ყველისა და პარმეზანის – საფუძველზე.
გემო და ტექსტურა
სოუსი გამოირჩევა მდიდარი, მლაშე და ცხარე გემოთი.
კრემისებრი საფუძველი: მაიონეზის, ნაღების ყველისა და არაჟნის კომბინაცია ქმნის მდიდრულ და გლუვ ტექსტურას, რომელიც ღუმელში გამოცხობის შემდეგ ოდნავ ბუშტუკდება და იძენს ოქროსფერ, შებრაწულ ზედაპირს.
სიცხარე და არომატი: ხალაპენიო და ჩილის ფხვნილი უზრუნველყოფს სასიამოვნო, პიკანტურ სიცხარეს, ხოლო კრეოლური სანელებელი, დაქუცმაცებული ნიორი და შავი პილპილი სოუსს ღრმა, მრავალშრიან არომატს ანიჭებს.
ვიზუალი: ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი წითელი ხახვი და მწვანე ოხრახუშის ფანტელები სოუსს ვიზუალურ მიმზიდველობას და ფერადოვნებას სძენს.
იდეალურია: ეს სოუსი საუკეთესოა ცხლად მისართმევად, კრეკერებთან ან სიმინდის ჩიფსებთან ერთად. ის იდეალური დამატებაა წვეულებებისთვის ან საღამოს წახემსებისთვის.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.